Modern tuinhuis

Een modern tuinhuis is meer dan een schuur

Een tuinhuis is bij velen wel bekend, maar spreekt vaak niet echt tot de verbeelding. Meestal is het tuinhuis een praktische oplossing om veel spullen in op te kunnen bergen. Een simpel ontwerp, vaak in blokhut model en soms voorzien van een kleurtje. Niet echt spannend toch?

Gelukkig zijn er tegenwoordig vele soorten en maten moderne tuinhuizen die echt iets toevoegen aan de tuin. Echte eyecatchers die meer zijn dan een veredelde schuur.
Vaak wordt de opbergfunctie bij een modern tuinhuis gecombineerd met een kleine overkapping. Hier kun je zelf een heerlijk plekje creëren om heerlijk te chillen in de tuin. De tuinhuizen worden steeds meer een verlengstuk van de woning, een extra woonkamer, relaxruimte of zelfs een werkplek.

Bekijk hier alle moderne tuinhuizen

Modern tuinhuis met glas

Bij de tuinhuizen van tegenwoordig komt de combinatie van hout en glas steeds meer terug. Grote raampartijen in het opberggedeelte en/of glazen zijwanden rond het zitgedeelte die je ook nog eens open en dicht kunt schuiven. Ze stralen luxe uit en bieden naast opbergmogelijkheden genoeg zitruimte om overdekt van je tuin te kunnen genieten, zelfs als het regent.

Modern zwart tuinhuis

Waar vroeger vooral de nadruk lag op de natuurlijke houtkleuren, bruin en zaans groen zie je bij moderne tuinhuizen de kleur zwart vaak terugkomen. De zwarte kleur oogt zowel modern als sfeervol wat zeker in combinatie met glas goed tot zijn recht komt. Ook een combinatie van de natuurlijke houtkleur met zwarte panelen is uiterst sfeervol.

Design tuinhuis

De moderne tuinhuizen zijn echte designobjecten. De kant en klare tuinhuizen zijn er al veel verschillende strakke design, maar je kunt natuurlijk ook zelf je eigen tuinhuis ontwerpen.
De verschillende onderdelen waar een tuinhuis van gemaakt zijn zijn namelijk ook meestal los verkrijgbaar. Zo kun je zelf een tuinhuis op maat ontwerpen en in elkaar zetten.

Heb je zelf niet zo veel designskills of weet je niet echt precies wat je wilt dan maakt de tuinhuis leverancier met alle plezier een ontwerp van een tuinhuis op maat.

Deze website gebruikt cookies voor een optimale website ervaring.