Over ons: Tuinplaats.nl – Jouw gids voor een droomtuin

Tuinplaats.nl is jouw ultieme gids in de wondere wereld van tuinen. Of je nu een doorgewinterde tuinman bent of net je groene vingers ontdekt, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om van jouw tuin een waar paradijs te maken.

Ontdek, leer en creëer:

  • Inspiratie: Laat je inspireren door de meest prachtige tuinen in alle soorten en maten. Vind ideeën voor je eigen tuin en creëer een unieke outdoor leefruimte die perfect bij je past.
  • Praktische tips: Van het ontwerpen en aanleggen tot het onderhouden en beplanten, onze experts delen hun kennis en handige tips met jou. Zo ga je gestructureerd te werk en behaal je gegarandeerd het beste resultaat.
  • Hoogwaardige producten: Wij selecteerden met zorg een breed assortiment aan producten van gerenommeerde merken. Van tuingereedschap tot tuinmeubels en decoratie, vind alles wat je nodig hebt om jouw tuinproject tot een succes te maken.

Passie en expertise:

Achter Tuinplaats.nl staat een team van gepassioneerde tuinliefhebbers en gediplomeerde tuinexperts. We delen onze kennis en enthousiasme graag met jou en streven ernaar om je de best mogelijke service te bieden.

Remy – Online tuinexpert

Al sinds mijn 14e ben ik gefascineerd door tuinen. In 1994 heb ik mijn eerste tuin ontworpen en aangelegd. Deze eerste stappen hebben een vervolg gekregen met een opleiding aan de Middelbare Land en Tuinbouwschool gevolgd door jaren praktijkervaring in loondienst en met een eigen hoveniersbedrijf. Naast het praktische werk, ontdekte ik mijn passie voor het ontwerpen van tuinen. Zo richtte ik een tuinontwerpbureau op, waar ik mijn creativiteit de vrije loop kon laten.

De afgelopen jaren combineer ik mijn praktijkervaring met mijn liefde voor online marketing. Via mijn Tuinplaats.nl deel ik mijn kennis en enthousiasme met een breed publiek. Of je nu een ervaren tuinier bent of net begint, op Tuinplaats vind je inspiratie, informatie en praktische tips voor elke tuin.

Mijn missie:

  • Jouw passie voor tuinieren aanwakkeren
  • Je kennis over planten en tuinonderhoud vergroten
  • Je inspireren met creatieve tuinideeën
  • Je helpen om de tuin van jouw dromen te creëren