Tuininrichting

Tuininrichting zijn de losse elementen die je aan de tuin toevoegt voor plezier of gemak.
Naast de vaste elementen die deel uitmaken van de tuin zoals een gazon, bestrating en borders kun je je tuin verder aanvullen met losse elementen zoals plantenbakken, tuinmeubelen en speelgoed. Kortom, producten om je tuin nog leuker en handiger te maken zodat je nog meer plezier van je tuin hebt.

Koken

Naast een bbq vind je in steeds meer tuinen complete buitenkeukens. Natuurlijk is de gebruiksmogelijk enigszins beperkt door het Nederlandse klimaat. Desondanks zijn er vele mogelijkheden om je tuin om te toveren tot een culinair paradijs waar iedereen graag op bezoek komt.

Opbergen

Om je tuin netjes en overzichtelijk te houden zijn er meerdere mogelijkheden om spullen op te bergen. Ook als je niet veel ruimte hebt in je tuin zijn er praktische oplossingen zoals tuinkasten, opbergboxen of kleine tuinhuizen te koop. Je spullen worden zo mooi opgeborgen en beschermd tegen de weersinvloeden.

Plantenbakken

Plantenbakken zijn er in vele soorten, vormen, kleuren en maten. Van een simpele plastic pot tot een design plantenbak van composiet. Met plantenbakken breng je beplanting op de plek waar jij dat wilt en is vaak makkelijk te verplaatsen. Ze geven daarnaast extra sfeer en met meerdere plantenbakken op een rij creëer je eenvoudig een (verplaatsbare) tuinafscheiding

Spelen

Natuurlijk mogen de kleintjes ook niet vergeten worden. Er is volop keuze in leuke speelmogelijkheden voor in de tuin. Naast de welbekende zandbak, trampoline en speeltoestel zijn er vele andere leuke producten om de kids uren zoet te houden in de tuin.

Tuinmeubelen

Je wilt er natuurlijk fijn bij zitten in de tuin. Tuinmeubelen vind je dan ook in elke tuin wel terug. Er is alleen zo ontzettend veel keuze dat je door de bomen het bos niet meer ziet.
Tuinsets en loungebanken zijn er in veel varianten, kleuren, materialen, afmetingen en vormen. Graag laat ik je zien waar je op kunt letten bij het kiezen van de juiste tuinmeubelen en hoe je deze het beste kunt onderhouden.

Verwarming

Er warmpje bijzitten in je eigen tuin is heel goed mogelijk. Zelfs op de wat koudere dagen is het natuurlijk zonde om niet in je tuin te kunnen genieten. Gelukkig zijn er genoeg oplossingen om wat warmte toe te voegen aan je tuin zoals tuinhaarden, straalkachels en vuurkorven.

Wellness

Wellness in je eigen tuin is natuurlijk dubbelop genieten. Voor alle maten tuinen zijn er wel mogelijkheden om wellness toe te voegen. Een opblaasbare jacuzzi of het huren van een bubbelbad voor een weekend? Het kan allemaal. Graag laat ik je de mogelijkheden zien die je kunt toepassen in jouw tuin.