Alles voor uw tuin op één plaats

Tuinverlichting

Wilt u tuinverlichting voor uw tuin? Bekijk dan eens onze tips, advies en achtergrondinformatie over tuinverlichting voor uw tuin. Misschien kunt u hiermee uw voordeel doen en heeft u straks uw tuin mooi verlicht door de juiste tuinverlichting.

In Lite Liv Low

De In lite liv low is een laag bovengronds lichtarmatuur dat werkt op het 12 volt systeem van In lite. De In lite liv low geeft rondom een warm wit sfeerlicht. Hij is daarom geschikt om te gebruiken voor het verlichten van uw terras of border.

In Lite liv low dark

De In lite liv low dark is een laag bovengronds lichtarmatuur dat werkt op het 12 volt systeem van In lite. De In lite liv low dark geeft rondom een warm wit sfeerlicht. Hij is daarom geschikt om te gebruiken voor het verlichten van uw terras of border.

Easylock van In-Lite

Easylock… eenvoudiger kan niet! De behuizingen van In-Lite zijn makkelijk aan te sluiten. Nadat u de laagspanningskabel heeft aangesloten op de transformator kunt u door middel van het Easy-Lock systeem de behuizingen snel aan elkaar verbinden. In drie stappen is het systeem aangesloten en kunt u genieten van uw sfeer- en/of functionele verlichting.

Tuinverlichting In-Lite

Door het plug&play systeem is de tuinverlichting In-Lite zeer gemakkelijk in gebruik. Met het lichtplan op zak kunt u van start gaan met de installatie van uw buitenverlichting. De 4 voordelen van In-Lite op een rij.

Assortiment buitenverlichting In-Lite

De buitenverlichting van In lite bestaat uit verschillende soorten en maten. Zo heb je buitenverlichting die in stenen verwerkt kunnen worden. Er is buitenverlichting van in lite die staand gebruikt kunnen worden maar ook verlichting voor aan de muur.

Lichtmaat In-Lite

De tuinverlichting van In lite is onderverdeelt in verschillende licht formaten. Licht formaat geeft aan waar de In Lite tuinverlichting het beste voor gebruikt kan worden. Hierbij is de intensiteit en bereik vooral van belang.

In-Lite

In-Lite tuinverlichting is gemakkelijk in gebruik en het aanleggen kunt u gemakkelijk zelf. U hoeft geen technische kennis te hebben om In lite aan te leggen. Als u de juiste stappen doorloopt heeft u de juiste tuinverlichting en heeft u het snel en gemakkelijk aangelegd.

Tuinverlichting aanleggen

De tuinverlichting aanleggen van In lite is de laatste stap. De tuinverlichting aanleggen doet u met behulp van de laagspanningskabel, easy-lock systeem en de miniconnectors.

Tuinverlichting kabel aanleggen

De tuinverlichting kabel aanleggen is gemakkelijk en snel gedaan. De tuinverlichting kabel aanleggen begint bij de transformator en vanuit daar gaat u de tuin in werken. Werk aan de hand van de 7 stappen.

Transformator aansluiten

De transformator aansluiten is in principe gemakkelijk te doen. De transformator aansluiten kunt u in 5 stappen volbrengen.

Tuinverlichting transformator

De juiste tuinverlichting transformator is van belang voor het gehele systeem. De tuinverlichting transformator is namelijk de basis van het systeem en stuurt de verlichting van In lite aan.

Tuinverlichting kabel

Na het maken van het lichtplan heeft u direct inzichtelijk hoeveel tuinverlichting kabel u nodig heeft voor u tuin. De tuinverlichting kabel kan op meerdere manier aangelegd worden. U kunt het lineair, gesplitst of als een ring aanleggen.

In-Lite lichtplan

Wilt u de tuin voorzien van verlichting maar u weet niet waar u moet beginnen. Het is dan verstandig om een lichtplan te maken. Zo heeft u een goed overzicht wat u nodig heeft aan tuinverlichting en hoe u dit wilt aanleggen. Met het lichtplan van In lite kunt u in 5 stappen de juiste buitenlampen selecteren.

Assortiment tuinverlichting

Tuinverlichting kan meerdere functies hebben in uw tuin. Zo kan tuinverlichting gebruikt worden om in de zomeravonden te kunnen genieten van je tuin, veiligheid bieden rond het huis of functioneel zijn om paden te verlichten. Tuinverlichting kan natuurlijk ook een combinatie zijn van dat alles.