Alles voor uw tuin op één plaats

Topkwaliteit elzenhout kopen


Bent u in het bezit van een speksteenkachel die u hoofdzakelijk voor de warmte stookt? Dan is elzenhout de meest geschikte houtsoort. Doordat deze houtsoort – in tegenstelling tot de eik of de es – behoort tot de lichtere houtsoorten heeft het een snellere verbranding. Hierdoor geeft het hout sneller warmte af.

Assortiment elzenhout

Onze partner haardhoutcompany.nl heeft een ruim assortiment elzenhout van zeer hoge kwaliteit. Zo kunt u kiezen voor een hele pallet of een jumbo pallet van ruim 2.10 meter hoog.

Kwaliteit

Het elzenhout van haardhoutcompany.nl is van topkwaliteit: kant en klaar gezaagd, gedroogd, getrommeld en secuur gestapeld. Het hout wordt geleverd in stevige en goed gevulde pallets. Oftewel: puur elzenhout, zonder zaag- en kloofafval!

Bezorging elzenhout

De pallets elzenhout worden geleverd wanneer u dat wilt! Kies bij het bestellen zelf een bezorgdatum en wij nemen contact met u op over de bezorgtijd. Oprit met grind, halfverharding of een slecht toegankelijk terrein? Het is mogelijk uw hout te laten leveren met een meeneemheftruck. Bekijk hier alle mogelijkheden wat betreft de bezorging van uw haardhout.

Haardhout kopen: welke houtsoort is geschikt?

Bent u er niet zeker van of deze houtsoort de juiste is? Maak dan gebruik van de haardhout keuzehulp van onze partner haardhoutcompany.nl. Zo bent u binnen twee klikken verzekerd van de juiste keuze. Het haardhout van haardhoutcompany.nl is van hoge kwaliteit, (oven)gedroogd, schoon en strak gestapeld.