Alles voor uw tuin op één plaats

Schoon stoken met beukenhout


Wanneer u schoon haardhout wilt stoken kunt u het beste kiezen voor beukenhout. De speciale productie zorgt voor een schoon en duurzaam effect. Bent u in het bezit van een houtkachel of openhaard en stookt u minimaal 3 blokken tegelijkertijd? Dan is deze houtsoort de juiste keuze voor u! Eigenschappen beukenhout

Doordat beukenhout na het drogen in speciale trommels wordt bewerkt is het vrij van splinters, zaagsel en kleine delen. Het beukenhout is dus zeer schoon en realiseert daarom de hoogste energiewaarde van alle houtsoorten.

Assortiment

Onze partner haardhoutcompany.nl heeft een ruim assortiment hout van zeer hoge kwaliteit. Zo kunt u kiezen voor een halve pallet (ongeveer 1.20 meter hoog) of voor een easy pallet (ongeveer 1.70 meter hoog). Geeft u de voorkeur om meer hout te bestellen? Kies dan voor een hele pallet (ongeveer 2 meter hoog) of een jumbo pallet van ruim 2.10 meter hoog. Liever uw haardhout in handzame netzakken? Deze worden geleverd op pallets van 66 of 90 stuks per pallet.

Kwaliteit beukenhout

Het beukenhout van haardhoutcompany.nl is van topkwaliteit: kant en klaar gezaagd, gedroogd, getrommeld en secuur gestapeld. Het hout wordt geleverd in stevige en goed gevulde pallets. Oftewel: puur haardhout, zonder zaag- en kloofafval!

Bezorging

De pallets hout worden geleverd wanneer u dat wilt! Kies bij het bestellen zelf een bezorgdatum en wij nemen contact met u op over de bezorgtijd. Oprit met grind, halfverharding of een slecht toegankelijk terrein? Het is mogelijk uw beukenhout te laten leveren met een meeneemheftruck. Bekijk hier alle mogelijkheden wat betreft de bezorging van uw haardhout.

Haardhout kopen: welke houtsoort is geschikt?

Bent u er niet zeker van of deze houtsoort de juiste is? Maak dan gebruik van de haardhout keuzehulp van onze partner haardhoutcompany.nl. Zo bent u binnen twee klikken verzekerd van de juiste keuze. Het haardhout van haardhoutcompany.nl is van hoge kwaliteit, (oven)gedroogd, schoon en strak gestapeld.