Alles voor uw tuin op één plaats

Het mooiste vlammenspel met essenhout


Essenhout is taai en hard hout en brandt daardoor traag. Het hout geeft heerlijke warmte en een prachtig vlammenspel. Door de gladde bast van het hout koopt u – in tegenstelling tot een houtsoort met een dikkere bast – netto meer haardhout. Wanneer u haardhout aanschaft is het belangrijk te weten of u het juiste hout kiest. Bent u hier nog niet zeker van? Bepaal dan als eerste over wat voor soort kachel u beschikt. Is dit een houtkachel of openhaard? Bepaald dan met hoeveel blokken u veelal tegelijk stookt. Wanneer u minimaal 3 blokken tegelijk stookt dan is deze houtsoort de beste keuze.

Assortiment essenhout

Onze partner haardhoutcompany.nl heeft een ruim assortiment hout van zeer hoge kwaliteit. Zo kunt u kiezen voor een halve pallet (ongeveer 1.20 meter hoog) of voor een easy pallet (ongeveer 1.70 meter hoog). Geeft u de voorkeur om meer hout te bestellen? Kies dan voor een hele pallet (ongeveer 2 meter hoog) of een jumbo pallet van ruim 2.10 meter hoog. Liever uw haardhout in handzame netzakken? Deze worden geleverd op pallets van 66 of 90 stuks per pallet.

Kwaliteit hout

Het haardhout van haardhoutcompany.nl is van topkwaliteit: kant en klaar gezaagd, gedroogd en secuur gestapeld. Het hout wordt geleverd in stevige en goed gevulde pallets. Oftewel: puur essenhout, zonder zaag- en kloofafval!

Bezorging haardhout

De pallets essenhout worden geleverd wanneer u dat wilt! Kies bij het bestellen zelf een bezorgdatum en wij nemen contact met u op over de bezorgtijd. Oprit met grind, halfverharding of een slecht toegankelijk terrein? Het is mogelijk uw essenhout te laten leveren met een meeneemheftruck. Bekijk hier alle mogelijkheden wat betreft de bezorging van uw haardhout.