Alles voor uw tuin op één plaats

In Lite Liv Low

De In Lite Liv Low is een laag bovengronds lichtarmatuur dat werkt op het 12 volt systeem van In lite. De In lite Liv Low geeft rondom een warm wit sfeerlicht en daarom geschikt om te gebruiken voor het verlichten van uw terras of border.

In Lite Liv Low eigenschappen

Afmeting: Ø 67 mm, hoogte 360mm In lite liv low
Materiaal: Aluminium behuizing, hoogwaardige kunststof lens
Kleur: Rosé Silver
Lichtbron: LED
Lichtmaat: Medium
Spanning: 12V
Vermogen: 2W
Lichthoek: 129/360º
Lichtbereik: 1,5m

Lichtmaat

De Liv Low heeft de lichtmaat medium. Dit is de middelste lichtmaat van de In Lite tuinverlichting en geschikt voor het uitlichten van onder andere beelden, struiken, kleine bomen, tuinmuren en schuttingen.

Verwerkingsadvies

De Liv Low wordt bevestigd met schroeven op een harde ondergrond of met een pen in een zachte ondergrond (beide bijgeleverd).

In lite Liv Low garantie

Op producten van In lite zit een garantie van 5 jaar. Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn dan kunt u contact opnemen. De aankoopbon of – factuur is het garantiebewijs, bewaar deze dus goed!

Totaaladvies tuinverlichting

Mocht u tuinverlichting willen aanschaffen dan raden wij het aan om u goed in te lezen in de mogelijkheden zodat u de juiste keuzes maakt. Begin met het maken van een lichtplan voor het kiezen van het juiste lichtarmatuur. De volgende stap is het kiezen van de juiste kabel. Na het kiezen van de juiste kabel is het kiezen van de transformator de laatste stap.

In Lite Liv Low aanleggen

Na het kiezen van het armatuur, kabel en transformator kunt u de verlichting gaan aanleggen. Begin met het installeren van de transformator. Leg vervolgens de tuinverlichting kabel aan. De laatste stap is het aansluiten van de tuinverlichting.