Alles voor uw tuin op één plaats

Lichtmaat In-Lite

De tuinverlichting van In-Lite is onderverdeelt in verschillende licht formaten. De lichtmaat geeft aan waar de In-Lite tuinverlichting het beste voor gebruikt kan worden. Hierbij is de intensiteit en bereik vooral van belang.

Lichtmaat In-Lite small

De eerste licht formaat is small. Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit lichten met een lage intensiteit en bereik. Deze In-lite tuinverlichting heeft een lage intensiteit en een bereik van ongeveer 1,5 meter. Deze In lite buitenlampen zijn geschikt voor het markeren van o. a. een pad, oprit, terras, vijverrand, border, lage muur, traptrede, zitkuil en schutting.

Lichtmaat In-Lite medium

De middelste licht formaat is medium. Deze heeft meer intensiteit en bereik. Het bereik van deze In Lite buitenverlichting is 1,5 tot 3 meter. Deze tuinverlichting is geschikt voor het uitlichten van o. a. beelden, struiken, kleine bomen, tuinmuren en schuttingen.

Lichtmaat In-Lite large

De laatste en grootste licht formaat is large. Dit zijn de zwaarste buitenlampen van In lite. De lampen hebben een hoge intensiteit en hebben een bereik die groter is dan 3 meter. Deze In lite tuinlampen zijn te gebruiken voor het uitlichten van o. a. gevels, grote beelden, struiken en bomen.

Lichtmaat In-LiteLichtmaat In-LiteLichtmaat In-Lite

Bekijk hier het volledige assortiment buitenverlichting van In-Lite.