Alles voor uw tuin op één plaats

In-Lite

In-Lite tuinverlichting is gemakkelijk in gebruik en het aanleggen kunt u gemakkelijk zelf. U hoeft geen technische kennis te hebben om In lite aan te leggen. Als u de juiste stappen doorloopt heeft u de juiste tuinverlichting en heeft u het snel en gemakkelijk aangelegd.

In-Lite lichtplan

Wanneer u in lite verlichting wilt aanschaffen voor uw tuin raden wij het aan om eerst een lichtplan te maken. Met een lichtplan heeft u duidelijk in beeld wat u wilt aan tuinverlichting en zal het eindresultaat voldoen aan uw verwachtingen. Het maken van een lichtplan klinkt misschien moeilijker dan dat het in werkelijkheid is. Met het stappenplan kiest u binnen 5 stappen de juiste buitenlampen. Bekijk het lichtplan.

In-Lite tuinverlichting

Om de juiste tuinverlichting te kiezen is het belangrijk om te weten wat voor licht de tuinlamp geeft en waarvoor hij gebruikt wordt. De armaturen van In lite zijn ingedeeld in drie verschillende lichtmaten. De verschillende maten geven aan voor welke toepassingen de lichten te gebruiken zijn. Op deze manier kiest u eenvoudig de juiste tuinverlichting. Bekijk Lichtmaat In lite.

In-Lite 12V

Het systeem van in lite maakt gebruik van een 12 volt systeem. Dit heeft als voordeel dat het makkelijk in gebruik is en ook veiligheid biedt. Het systeem is zo gemaakt dat het ook gemakkelijk te installeren is.

In lite verlichting aansluiten

Zoals eerder besproken is het systeem makkelijk aan te sluiten. Hierbij moet u eigenlijk 3 stappen doorlopen. U begint met het plaatsen van de transformator. Hierbij moet u letten op een aantal belangrijke do’s en dont’s. Vervolgens legt u de kabels in de tuin. Hierbij zijn er verschillende soorten kabels verkrijgbaar. Aan de hand van het gemaakte plan kunt u bepalen welk soort u nodig heeft. Als laatste sluit u de verlichting aan. Dit doet u aan de hand van de handleiding die meegeleverd wordt.