Alles voor uw tuin op één plaats

In Lite liv low dark

De In lite Liv Low dark is een laag bovengronds lichtarmatuur dat werkt op het 12-volt systeem van In lite. De In lite Liv Low dark geeft rondom een warm wit sfeerlicht en daarom geschikt om te gebruiken voor het verlichten van uw terras of border.

In lite Liv Low dark eigenschappen

Afmeting: Ø 67 mm, hoogte: 360 mm
Materiaal: Aluminium behuizing, hoogwaardige kunststof lens
Kleur: Dark Grey
Lichtbron: LED
Lichtmaat: Medium
Spanning: 12V
Vermogen: 2W
Lichthoek: 129/360º
Lichtbereik: 1,5m

Lichtmaat In Lite Liv Low dark

De Liv Low dark heeft de lichtmaat medium. Dit is de middelste lichtmaat van de In Lite tuinverlichting en geschikt voor het uitlichten van onder andere beelden, struiken, kleine bomen, tuinmuren en schuttingen.

In Lite Liv Low dark verwerkingsadvies

De In Lite Liv Low dark wordt bevestigd met schroeven op een harde ondergrond of met een pen in een zachte ondergrond (beide bijgeleverd).

In Lite Liv Low dark garantie

Op producten van In Lite zit 5 jaar garantie. Mocht er onverhoopt iets niet in orde zijn dan kunt u contact opnemen. De aankoopbon of – factuur is het garantiebewijs, bewaar deze dus goed!

Totaaladvies tuinverlichting

Mocht u tuinverlichting willen aanschaffen dan raden wij het aan om u goed in te lezen in de mogelijkheden zodat u de juiste keuzes maakt. Begin met het maken van een lichtplan voor het kiezen van het juiste lichtarmatuur. De volgende stap is het kiezen van de juiste kabel. Het kiezen van de transformator is de laatste stap.

In Lite Live Low dark aanleggen

Na het kiezen van het armatuur, de kabel en de transformator kunt u alles aanleggen. Begin met het installeren van de transformator. Leg vervolgens de tuinverlichting kabel aan. De laatste stap is het aansluiten van de tuinverlichting.