Alles voor uw tuin op één plaats

Duurzaam stoken? Kies voor eikenhout! 


Beschikt u over een houtkachel of openhaard en stookt u minimaal 3 blokken tegelijk? Dan is eikenhout de juiste houtsoort voor u! De goede eigenschappen van het haardhout in combinatie met de manier van produceren maakt dat eikenhout een zeer duurzame oplossing is.

Het eikenhout wordt gezaagd en gekloofd. De restwarmte die hiermee vrij komt wordt gebruikt in de biogas installaties om het haardhout te drogen. Hierdoor is het hout volkomen duurzaam. Het schone eikenhout wordt na het drogen getrommeld, waarna het secuur op stevige pallets wordt gestapeld.

Eigenschappen eikenhout

Eikenhout is een traag brandend houtsoort. Dit zorgt ervoor dat de warmte traag wordt afgegeven en u lang kunt genieten van uw partij eiken haardhout.

Assortiment

Onze partner haardhoutcompany.nl heeft een ruim assortiment hout van zeer hoge kwaliteit. Zo kunt u kiezen voor een halve pallet (ongeveer 1.20 meter hoog) of voor een easy pallet (ongeveer 1.70 meter hoog). Geeft u de voorkeur om meer hout te bestellen? Kies dan voor een hele pallet (ongeveer 2 meter hoog) of een jumbo pallet van ruim 2.10 meter hoog. Liever uw haardhout in handzame netzakken? Deze worden geleverd op pallets van 66 of 90 stuks per pallet.

Kwaliteit eikenhout

Het hout van haardhoutcompany.nl is van topkwaliteit: kant en klaar gezaagd, gedroogd en secuur gestapeld. Het hout wordt geleverd in stevige en goed gevulde pallets. Oftewel: puur eikenhout, zonder zaag- en kloofafval!

Bezorging haardhout

De pallets hout worden geleverd wanneer u dat wilt! Kies bij het bestellen zelf een bezorgdatum en wij nemen contact met u op over de bezorgtijd. Oprit met grind, halfverharding of een slecht toegankelijk terrein? Het is mogelijk uw hout te laten leveren met een meeneemheftruck. Bekijk hier alle mogelijkheden wat betreft de bezorging van uw haardhout.

Haardhout kopen: welke houtsoort is geschikt?

Bent u er niet zeker van of deze houtsoort de juiste is? Maak dan gebruik van de haardhout keuzehulp van onze partner haardhoutcompany.nl. Zo bent u binnen twee klikken verzekerd van de juiste keuze. Het haardhout van haardhoutcompany.nl is van hoge kwaliteit, (oven)gedroogd, schoon en strak gestapeld.