Alles voor uw tuin op één plaats

Assortiment tuinverlichting

Tuinverlichting kan meerdere functies hebben in uw tuin. Zo kan tuinverlichting gebruikt worden om in de zomeravonden te kunnen genieten van je tuin, veiligheid bieden rond het huis of functioneel zijn om paden te verlichten. Tuinverlichting kan natuurlijk ook een combinatie zijn van dat alles.

Tuinverlichting 12 volt

Het assortiment bestaat uit verlichting dat gebruik maakt van laagspanning. Dit type verlichting kun je zelf of door je hovenier laten installeren. De laagspanningskabels zijn absoluut veilig, zelfs wanneer de kabel beschadigd zou raken. Dit betekend dat u de kabels op elke plaats van verwerken. Het kan dus direct onder de bestrating, langs borders en het is zelfs mogelijk om de kabel te verwerken in de voegen van een muur. De tuinverlichting kabel zijn te verkrijgen in verschillende maten en lengtes. Tuinverlichting

Assortiment tuinverlichting

Het assortiment bestaat uit 2 merken: In-lite en Garden Lights. Voor beide merken zijn verschillende armaturen en accessoires te verkrijgen. Hierbij moet u denken aan; grondspots, inbouw, kabels, muurlampen, reservelampen, staand, sets en transformators. De verlichting bestaat uit led en halogeen tuinverlichting. Hierbij moet wel worden opgemerkt dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van LED verlichting. De tuinverlichting kunt u makkelijk en snel online bestellen.

Tuinverlichting LED

LED wordt steeds meer gebruikt aangezien dit voordeliger is dan halogeen. LED verlichting is steeds efficiënter geworden waardoor je minder verbruikt in vergelijk met halogeen. Naast het verbruik heeft kunt u met LED uit de voeten met een goedkopere transformator en kabel. LED heeft een langere levensduur wat tot gevolg heeft dat u de aanschaf kosten kunt verspreiden over meerdere jaren. Tuinverlichting in lite

Tuinverlichting aanleggen

Het aanleggen van de 12 volt tuinverlichting is eenvoudig. Je hoeft hier geen technische kennis voor te hebben. Ook kun je eenvoudig zelf je verlichting aanpassen of uitbreiden. Alle armaturen uit ons assortiment zijn gebaseerd zijn op laagspanning dus je kunt verschillende typen armaturen aansluiten op dezelfde kabel.